Foton från Mellis

loading...

Här är ett litet bildspel från tidigare terminer på Mellis :)

Anmälan till gitarrkurs

Gitarrkurs på Mellis

På torsdag den 7 mars kör vi igång en ny gitarrkurs. Kursen pågår fem torsdagar framåt till och med torsdag den 4/4. En anmälan är bindande och gäller alla fem kurstillfällen. För att vara med på kursen behöver du kunna stanna på Mellis till kl. 17 dessa fem torsdagar. Exakta tider får du då vi vet hur många som är intresserade. Anmälan görs på Mellis hemsida senast måndag den 25/2. 

Boxning

Vi ser över möjligheterna att starta en boxningskurs (fem tillfällen, tisdagar eller torsdagar) på BK Dalen i Sandsborg. En personal från Mellis kommer att följa med vid alla fem tillfällen. Kursen kommer att hållas av Carlos som har tränat bl.a. Mikaela Lauren. Det behöver vara minst tio medverkande barn för att kursen ska bli av. Är ditt barn intresserat? Fyll i så fall i intresseanmälan nedan senast måndag 25/2. 

Aktivitets-
planering

Här nedan finns en långsiktig planering för läsåret som vi har framför oss. Här kan ni läsa om aktiviteter som Mellis kommer att anordna i under HT18 och VT19. Detta för att vi alla enklare ska kunna planera och hjälpas åt att komma ihåg till exempel badkläder.