Hitta hit

Mellis
Enskede Skola
Stockholmsvägen 30
122 62 Enskede
(Ingång från Mittelvägen)  

Mellis är medlem i arbetsgivarorganisationen KFO och har givetvis kollektivavtal.

Vi som jobbar på Mellis

Annika Bendtz - Föreståndare Annika Bendtz - Föreståndare

Annika har varit föreståndare sedan 1998 men började att jobba på Mellis redan 1994. Hon är utbildad barnskötare och har jobbat sedan 1978 med barn och ungdomar. Annika är en fantasifull mång-pysslare och lär barnen sy, sticka, måla, baka, dreja, jobba med lera. Hon står bakom ideerna till många av de julklappar som barnen  tillverkar i juletid. Utanför jobbet är det barnbarn, hundar och olika typer av fysisk aktivitet som gäller.
annika.bendtz@stockholm.se

Ryzer ''Rysse''  Kindezi Ryzer ''Rysse'' Kindezi

Rysse jobbar delvis på Mellis men mestadels på Enskede Skola, han är drivande inom skolans antimobbning-team och har delat mentorskap för någon eller några klasser. Han är även resurs vid behov. Rysse spelar forward i FK Gunners United. Har du frågor angående betalning/fakturor eller anmälningar så kontaktas Rysse i första hand.
ryser.kindezi@stockholm.se

Peter Kask Peter Kask

Peter är vaktmästare, jobbar i köket och är Mellispersonal. Han är i grunden utbildad snickare sedan vidareutbildad barnskötare. Peter har jobbat på Mellis sedan 1997 och har som specialintresse koncentrationskrävande aktiviteter som modellplansbygge och träslöjd. Han är en stor Hammarbyfantast.
peter.kask@stockholm.se

Susanne Biehl Susanne Biehl

Susanne arbetar i Uppehållsrummet och på Mellis samt är föreståndare på Enskede Träffpunkt. Har arbetat på Mellis sedan 1998. Hon är den som har det strörsta ansvaret för melliset och brukar bland annat måla naglarna på barnen. Susanne gillar att jobba med tonårstjejer och att träna.
susanne.biehl@stockholm.se

Mirsad Morina Mirsad Morina

Mirsad har gått på Enskede Gårds Gymnasium. Han gillar alla typer av sport med tyngdpunkt på bollsporter. Mirsad har hand om många av de fysiska aktiviteterna i gympasalen, turnerningar och andra aktiviteter med rush och fart. Mirsads hjärta glöder för FC Barcelona.

Jenny Högström Jenny Högström

Jenny jobbar på Mellis, Kvällis och delvis i Uppehållsrummet. Hon har varit elev på Enskede Skola och har gått på Berga naturbruksgymnasium, samhällsprogrammet med inriktning häst. Nu pluggar hon till grundlärare med inriktining på fritidshem på Södertörns Högskola på distans och är färdig 2020. Hon är även utbildad ungdomsledare. Jenny är den som ansvarar för informationen på hemsidan under Mellis, Wazzup och Aktiviteter. Utanför jobbet tillbringas mycket tid i stallet eller längst fram på en konsert.